Voorbeelden

Een Henzo fotoboek of fotoabum is natuurlijk geschikt voor uw foto's maar u kunt er veel meer mee! Bekijk hieronder onze inspiratie albums en albums van onze klanten.

 

Fotoboek kookboek


Henzo Kookboek

Slingeren uw recepten overal rond? Maak dan een Henzo kookboek! Verzamel de lekkerste gerechten bij vrienden en familie en bundel ze in een fotoboek. Natuurlijk kunt u de recepten extra aantrekkelijk maken met foto’s van het gerecht of een foto van de bedenker van het recept. Een kookboek is ook een leuk cadeau voor die vriend of vriendin die smult van uw kookkunsten!

Klik hier om het album te bekijken.

Fotoboek portfolio


Henzo Portfolio

Met de HenzoXL software ontwerp u een prachtig portfolio voor al uw huidige en toekomstige klanten. De software bevat vele opmaak- en bewerkmogelijkheden maar natuurlijk kunt u ook Photoshop, Indesign of Illustrator gebruiken om de pagina’s helemaal naar uw smaak en stijl te ontwerpen.


Klik hier om het album te bekijken.
Fotoboek smoelenboek


Henzo Smoelenboek

Geef elke naam een gezicht en elk gezicht een naam met een Henzo smoelenboek. Leuk als voorbereiding op een jeugdkamp, als afsluiter van een voetbalseizoen, einde van het schooljaar of voor alle nieuwe collega’s. Verzamel de foto’s, voeg eenvoudig de namen toe en maak een grappig, zakelijk of kleurrijk smoelenboek!


Klik hier om het album te bekijken.
Fotoboek tekeningen


Henzo Tekeningenboek

Vereeuwig het mooiste werk van uw kinderen! Leuk voor later of als cadeau voor opa en oma. Laat de tekeningen niet langer rondslingeren maar scan ze in en maak er een prachtig Henzo fotoboek van. Plaats de leeftijd erbij, omschrijf wat de kinderen hebben getekend of laat ze het zelf omschrijven.

 

Klik hier om het album te bekijken.

Henzo huwelijk

Henzo Huwelijksalbum

Net een prachtige bruiloft beleefd? Maak dan samen een fotoalbum van de mooiste dag. Ga samen alle foto’s door en beleef de dag opnieuw. Natuurlijk bevat jullie boek foto’s van de voorbereidingen, de jurk en de auto maar jullie kunnen ook de uitnodiging en de trouwakte inscannen en toevoegen!

 

Klik hier om het album van één van onze klanten te bekijken.
fotoboek maken zeilen
 

Henzo Vakantie Album


Verzamel uw mooiste vakantie foto's en maak er een Henzo fotoalbum van. Voeg passages uit uw reisverslag toe en gebruik bijvoorbeeld een kaart van Google Maps om uw reisroute aan te geven. Door de brede rug kunt u eenvoudig vele herinneringen - zoals entreebewijzen en vliegtickets - inplakken zonder dat het boek open blijft staan.

Klik hier om het fotoboek te bekijken.Fotoboek maken voorbeeld
 

Henzo Verenigingsalbum

Heeft u in een toneel- of theaterstuk gespeeld? Breng het de voorstelling scene voor scene in beeld met een Henzo album of boek. Kijk hoe één van onze klanten een prachtig fotoboek heeft gemaakt.

Klik hier om het fotoboek te bekijken.

Fotoboek maken VS     

Henzo Vakantieboek

Een mooie reis verdient een mooi verslag zoals deze reis naar Amerika. Bekijk het boek en laat u inspireren door het ontwerp van deze klant.

Klik hier om het fotoboek te bekijken.download nu

 
Copyright © HenzoYourPhotos